Кои сме ние и за какво се борим?

Екипът на LocalShisha.bg е съставен от млади любители на наргилета, които са си поставили амбициозната цел да подобрят наргиле културата в България.

Как ще го постигнем?

Винаги сме били на мнение, че добрата конкуренция поражда със себе си качеството. Нашата цел е да съберем на едно място всички заведения в България, които предлагат наргилета.

Какво предлагаме на потребителите?

Благодарение на добрата категоризация на заведенията, които са добавени в LocalShisha.bg, потребителите ще имат възможност да изберат най-доброто и удобно за тях място, на което да пушат наргиле, спрямо своя град и квартал.

Всеки регистриран потребител има възможност да остави своята оценка за наргилето, което е пушил в определено заведение.

Как да ни предложите заведение?

Заведенията, които предлагат наргилета в България са много и за съжаление не сме посетили всички. Чрез тази страница Вие можете да ни предложите заведение, което да добавим: https://localshisha.bg/dobavi-zavedenie/

Миксове

В LocalShisha.bg ще откриете богата гама от добре подбрани миксове, съставени от различни аромати. Отново Ви даваме възможност да оценявате нашите предложения чрез рейтинг и ревю.

Магазини

Помислили сме и за хората, които обичат да се наслаждават на качествени наргилета и вкъщи. В LocalShisha.bg ще бъдат включени и магазини, които предлагат наргилета и консумативи.

Наргиле новини

В блогът на LocalShisha.bg ще откриете новини свързани с наргилетата у нас и по света.

Не сме  безгрешни…

Това е бета версия на платформата. Имаме много идеи за нейното развитие. Отворени сме към всякакви въпроси и предложения. Можете да се свържете с нас тук:

Email: team@localshisha.bg 
Facebook: LocalShisha.bg
Instagram: localshisha.bgВашият коментар